Nejnovější recenze ze sekce Kadeřnické nůžky
Bezva
- 100%
skvělé nůžky, jsem s touto značkou spokojená
- dobře stříhají,zatím jsem spokojená uvidíme za jak dlouho se budou muset brousit
nemám shrnutí
- levna varianta za prumernou kvalitu
Za tu cenu jsem nic extra neocekavala a ani jsem se nezmylila.Byla to jen rychla nahrada za ponicene nuzky.Urcite az budu chtit investovat do kvalitnich nuzek,prvne si je na prodejne ozkousim!
- super
- not
super
- cena kvalita
potřebuji si často zastřihávat afinu a tyto nůžky jsou jako stvořené pro úpravu
- Dobře se ovládají,nádherně vypadají.
Tyto nůžky jsem si vybrala,protože nejsou drahé,dobře vypadají a určitě je doporučím kamarádce.
Vybrala jsem tento produkt pouze pro domácí účely a mohu vřele doporučit, už jsem je vyskoušela a jsem nadmíru spokojená.
- hezky design
- tichy chod
- pekne se prizpusobuji ruce
spokojenost
můj nákup splnil plně má očekávání, a to k plné spokojenosti :)
- Lehké,tiché
Vybrala jsem si dobře,podle popisu a shrnutí mi to stačilo a jsem s výrobkem max.spokojená.
kvalita je OK a cena skvělá
- skvěle padnou do ruky, jsou lehké
- malé otvory na prsty, pro baclatější prsty nevyhovující
Chtěla jsem kratší tip nůžek, mám úzké prsty tak pro mne jsou vystačující nevím zdali když si pořídíte delší tip se tím zvědší i otvor pro prsty, ale u tipu 5´ jsou otvory malé, proto doporučuji vzít si delší variantu 5,5´nebo 6´. Jsou lehké a skvěle padnou do ruky mají ergonometrický tvar takže vám prsty pěkně přilnou k nůžkám.
velmim dobrý produkt pro domácí použití
- Za nízkou cenu přijatelná kvalita
- Stříhání jde s nimi trochu hůř, možná bude stačit jen promazat.
Skvělá cena, na vyzkoušení ideální výrobek.
Jednoduché, kvalitní, pěkní, cenově přijatelné nůžky na stříhání pro amatéry.
- I po naolejování drhnou.
- Špička nůžek nedostříhává.
- Pří klouzavém zástřihu příliš tahají.
Kvalita se rovná ceně.Pro dlouhodobé profesionální používání nejsou vhodné.
☺
- Levná varianta pro domácí použití
Nůžky fungují, nečekejte ovšem žádný zázrak, je to opravdu produkt pro domácí použití, na prostřihnutí ofiny ovšem naprosto dostačující.
Dobrá cena, český výrobek
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]