Nejnovější recenze ze sekce Kadeřnické nůžky
Na nuzkach vubec nedrzi sroubek a nuzky se pocas strihania rozpadavaju.
nužky jsem koupila ,dobrá cena a překvapilo mě že byly v pouzdře a ještě byla k tomu pláštěnka za ty peníze super
- Přijatelná cena
- Kvalitní zpracování
- Nemožnost výběru barvy gumiček v rukojeti ale není to nic zásadního
Hezké balení, kvalitní zpracování, těžkost která může být někdy na škodu ale mě osobně vyhovuje.
- Supr pro domaci strihani
Krásné balení a praktické,
nůžky velmi dobré kvality
- nůžky střihají!
- můžete se s nimi střihnout
cena kvalita
- Kvalitní nůžky.
- Vyrobeno v Itálii
- Příjemně se drží
- Ostré, lze i dotahovat středový šroub
- V balení je i olejíček
Přiznávám předem, že nejsem profesionál. Prioritou pro mě bylo, že se jedná o evropský výrobek. Pro začátečníka jsou nůžky víc než dobré. Díky mikroozubení vlasy nekloužou. Nůžky jsou velmi ostré a mají i lehce anatomický tvar.
Pro začátečníky ideální.
- stříhá se s nimi laikovi dobře
- nevejdou se širší prsty, oko je hodně úzké
- plastové pouzdro prostě hodně smrdí plastem... ale holt si to člověk vyndá a má někde jinde
Sada nůžek vhodná i pro laiky, kteří jen chtějí ostříhat svoje děti doma. Pozor, oko na nůžkách je dost úzké, někdo se širšími prsty se určitě nevejde.
Nůžky zůstanou nůžkami ,co dodat
Set odpovídá ceně. Na takové to občasné střihnutí do vlasů dobré. Shaveta by mohla mít zámek z kvalitnějšího materiálu.
Olivia Garden SilkCut Pro Matt Black 575/635Matt Sada kadeřnických nůžek 5,75" a efilačních nůžek 6,35"
- Jsou velice kvalitní a krásně stříhájí.
- Předražené kadeřnické nůžky z Číny, pochybné kvality ! Nůžky jsou malé, vhodné pro trpaslíky !
V tomto obchodě nic NEKUPOVAT !
Olivia Garden SilkCut Think Pink Edition Sada kadeřnických nůžek 5,75" a efilačních nůžek 6,35"
Přidáno: 27. prosince 2022
(naposledy upraveno 27. prosince 2022)
Zakoupeno v Svět kadeřnictví.cz
- Kvalita oceli
- Ostrost
- je to dárek
Průměrná kvalita, na domácí stříhání stačí.
Pronett Profesionální kadeřnické nůžky sada 2 ks
Přidáno: 9. prosince 2022
(naposledy upraveno 9. prosince 2022)
Zakoupeno v Alza.cz
- Nechápu jak to můžou vydávat za profesionální kadeřnické nůžky, je to zmetek, ani za ty malé peníze to nestojí za to.
KDS Sedlčany Holičské nůžky na vlasy s opěrkou prstu 4317 - 16,5 cm 6,5´
Přidáno: 3. prosince 2022
(naposledy upraveno 3. prosince 2022)
Zakoupeno v Leontyna.cz
- krásně stříhají
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »